• Buzau
  • 0765 901 527
  • office@prozink.ro

tigla-ceramica-creaton

Tigla ceramica Creaton Melodie

creaton-melodie

MELODIE - țigla extra ușoară, extra flexibilă și extra sigură. Cu o greutate scăzută de 3,2 kg per bucată, MELODIE este, înainte de toate usor de montat, și datorită acestui fapt, lucrările pe acoperiș pot fi executate simplu și rapid.

În cazul lungimii acoperișului, flexibilitatea sa adițională înseamnă: cu cât mai mult, cu atât mai bine, reprezintă un avantaj logic al montajului facil si rapid. Pe lângă acestea, formatul flexibil și plăcut arată bine pe suprafețele acoperișurilor mici.

Datorită tehnicii perfecte de profilare, MELODIE asigură suprapunere optimă chiar și in cazul ariei de glisaj maxim. Astfel, oferă impermeabilitate perfectă chiar și în condiții de vreme extreme.

Tigla ceramica Creaton Titania

creaton-titania

TITANIA este o țiglă profilata flexibilă, cu unghi de înclinare mic și arie de glisaj mare. Țigla de format mare TITANIA este demnă de numele său nu doar datorită dimensiunilor sale (324x515 mm), ci și caracteristicilor.

Cu o necesitate de plăci de 9,0 - 10,1 buc/m2, TITANIA este extrem de economica și ușor de gestionat. Datorită ariei de glisaj de aprox. 44 mm, țigla se adaptează în mod flexibil distanței dintre căpriori a celor mai multe acoperișuri, deci reprezintă o soluție excelentă și în cazul renovarilor.

Standardul tehnic al dezvoltarii sale și funcționalitatea sunt la fel de mari ca și formatul acestei țigle. Interconectarea asigură ca acoperirea realizată cu această țiglă are o rezistență ridicată la toate formele de intemperii ale vremii. Datorită acestor caracteristici, se poate utiliza la acoperișuri cu substrcutură bine dezvoltată, cu unghi de înclinare de până la 10 °.

Tigla ceramica Creaton Futura

creaton-futura

Din punct de vedere al formei, designului și a tuturor detaliilor, țigla profilată FUTURA oferă cu adevărat mult. Cu o necesitate de plăci de aprox. 10,8/m2, raportul calitate-preț este extrem de avantajos. Datorită formatului său, tranziția ușoară între lumină și umbră rezultă într-un efect optic splendid al suprafeței acoperite.

În ceea ce privește detaliile funcționale, FUTURA este specială și sub acest aspect. În cadrul dezvoltării au fost luate în considerare cele mai noi cunoștințe cu privire la proprietățile statice, cât și capacitatea de drenaj. Tehnica specială de profilare, aria mare de glisaj , profilele superioare și laterale dezvoltate perfect dau dovadă de potențialul imens în acest model de țiglă.

Tigla ceramica Creaton Magnum

creaton-magnum

Datorită naturii economice și designului său, țigla MAGNUM asigură noi dimensiuni în dezvoltarea acoperișului. Tehnologia de producție modernă și calitatea excelentă de nivel european a megațiglei o fac demnă de numele creatorului său, CREATON.

MAGNUM este o țiglă ceramică cu o necesitate de plăci de 8,2 buc/m2 care isi merita locul de cinste nu doar datorită calității sale, ci și frumuseții și raportului calitate-preț.

Tigla ceramica Nelskamp Nelskamp

Tigla ceramica

Nelskamp

Garanție de 30 de ani, cu asigurare externă;
Producție realizată exclusiv în Germania.

Tigla metalica Wetterbest Wetterbest

Tigla metalica

Wetterbest

Profilurile ţiglei metalice Wetterbest sunt concepute special, pentru a oferi siguranţă împotriva infiltraţiilor.

Ferestre mansarda Roto Roto

Ferestre mansarda

Roto

Materiale de cea mai înaltă calitate și experiență de zeci de ani în construcția avansată a ferestrelor de mansardă.

Acoperis faltuit FIGO | WETTERBEST | METIGLA

Acoperis faltuit

Figo | Wetterbest | Metigla

Soluţiile companiei noastre pentru acoperişurile plane, sunt sistemele de învelitori fălţuite de la FIGO | WETTERBEST | METIGLA

Membrane anticondens WETTERBEST | RIWEGA

Membrane anticondens

Folii si membrane anticondens

Una dintre condițiile a unei bune funcționări a unui acoperiș este folosirea membranei cu permisivitate ridicată la vapori

Izolatie termica cu celuloza Izolatie termica

Izolatie termica

Cu fibre de celuloza

Izolatia cu fibre de celuloza este o solutie mult mai performanta comparativ cu sistemele traditionale.

Tigla ceramica Creaton Creaton

Tigla ceramica

Creaton

Caracteristicile materiei prime și tehnologia rafinată de fabricare asigură frumusețea suprafeței țiglelor.

Tabla cutata Wetterbest Wetterbest

Tabla cutata

Wetterbest

Portofoliul Wetterbest contine 5 tipodimensiuni de tablă cutată, fiecare având întrebuințări diverse, dar specifice.

Tigla metalica Metrotile Metrotile

Tigla metalica cu piatra naturala

Metrotile

Acoperișurile Metrotile sunt realizate exclusiv din oțel de înaltă calitate, și sunt acoperite cu piatră naturală.

Tigla metalica Metigla Metigla

Tigla metalica

Metigla

Tigla metalica imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de durata.